Fremtidens organisationer Styrket af mennesker

Konsulentydelser


Få skræddersyet rådgivning til at booste din virksomheds succes gennem Medledelse.

Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der styrker din virksomhed eller organisation. Sammen identificerere vi udfordringer, implementerer effektive processer og udruster jer med de nødvendige værktøjer.
Jeg kan holde dig opdateret med de nyeste trends inden for organisationsudvikling for at optimere din virksomheds præstationer.

Lad mig være din partner i bæredygtig forretningsdrift!


Skab en bæredygtig fremtid for din organisation


Nordico tilbyder organisationer med at udvikle deres ledelsesmetode på en social bæredygtig måde styrker både mennesker og resultater.
Jeg har høj fokus på 'S'et' i ESG og arbejder gerne med m
odige og fremtidsorienterede organisationer og virksomheder der gerne vil skabe værdi for både mennesker og verden. 

Organisationer og virksomheder, hvor mennesker kan trives og udfolde deres potentiale, og som samtidig bidrager til et mere bæredygtigt samfund.


Fokus er på læring omkring medledelse, fordi jeg mener, at det er den bedste måde at skabe bæredygtige organisationer på. 

Ledelsesformen Medledelse giver alle i organisationen mulighed for at tage ansvar og bidrage til udviklingen og virksomhedens økonomiske vækst.


De skræddersyede udviklingsforløb, der tager udgangspunkt i jeres specifikke behov og mål udfra dataanalyse og interviews. 

Forløbene kan omfatte træning, workshops, sparring og rådgivning for ledere og medarbejdere.


Nordico´s værdier


Tillid: Sammen bygger vi relationer baseret på tillid og respekt.

Ansvarlighed: Sammen tager vi ansvar for organisationens udvikling og personligt bidrag til verden.

Innovation: Er nysgerrige og åbne for nye ideer.

Samarbejde: Tror på, at vi kan opnå mere sammen end hver for sig.


Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at udvikle jeres organisation.


Jeg støtter organisationer i alle størrelser og brancher.5 fordele ved at arbejde medledende


  • Forbedret omdømme og branding som virksomhed og større tillid fra potentielle ansøgere medfører en mere kvalificeret pool af talenter.

  • Færre, men mere relevante jobansøgninger resulterer i et tilfreds talentteam og en forbedret oplevelse for medarbejderne.

  • Højere fastholdelsesrater og en arbejdskultur, der matcher nye ansættelser, fører til lavere omkostninger ved genbesættelse af stillinger.

  • En kultur præget af åbenhed, ansvarlighed og kontinuerlige forbedringer skaber gladere og mere engagerede medarbejdere samt en stærk og bæredygtig forretning.

  • En konkurrencefordel på markedet som en tidlig adoptør af en medledelsesmæssig tilgang, der sætter en ny standard for industrien.

unsplash